miercuri, 23 iunie 2010

Dezamagirea in dragoste


"Dacă vă consinderaţi nefericit pentru că aţi iubit şi aţi pierdut, schimbaţi-vă gândul.
Cine a iubit cu adevărat nu poate niciodata pierde cu desăvârşire. Iubirea are toane şi personalitate. Vine când vrea şi nu anunţa când pleacă. Acceptaţi-o şi bucuraţi-vă de ea cât există, şi nu vă faceţi griji despre momentul în care va pleca. Nu o veţi întoarce din drum îngrijorându-vă.
Înlăturaţi şi gândul ca iubirea nu soseşte decât odată. Dragostea soseşte şi pleacă de nenumărate ori, dar nu sunt două experienţe de iubire care afectează o persoana la fel.
Nu ar trebui să existe dezamăgire din dragoste şi nici nu ar exista daca oamenii ar înţelege difereţa dintre emoţiile iubirii si cele ale sexului. Diferenţa esenţială este aceea că dragostea este spirituală, pe cand sexul este biologic. Nici o experienţă care afectează inima omului cu o anumită forţă spirituală nu poate fi dăunătoare, decât prin ignoranţă şi gelozie."

De Napoleon Hill,
"De la idee la bani"

3 comentarii:

la-police-du-web spunea...

Frumos blog, felicitari. Daca ai fi interesata ti-am oferi gratuit un spatiu pe siteul nostru www.iubire.com Continutu text ar fi si mai apreciat de catre vizitatorii nostri.

In plus, studenta fiind mai poti castiga si bani din anunturile publicitare care vor insoti textele tale. Daca esti interesata, contacteaza-ne prin rubrica Contact a site-ului http://www.iubire.com

A Girl with Green Eyes spunea...

..Si in plus, sunt atatea feluri de a iubi: ca un bunic, ca un parinte, ca un prieten, ca un iubit.. si pur si simplu: adoratie, simpatie..
..Dragostea vine si pleaca, de nenumarate ori.. Suferim, dar ne revenim si iubim din nou.. Degeaba ne repetam in gand: 'Simt ca voi face o prostie iubind din nou..'.Noi nu ne dam seama ca Iubirea e parte din Viata si ca nu putem trece pe langa ea? Ca nu putem sa o dam la o parte? :)
..Trebuie sa Iubim.. E scris cu litere de aur pe destinul fiecaruia..

ucigasagandurilor spunea...

iubirea nu pleaca niciodata...asta o stiu din propria experienta,indiferent de cati oameni au trecut prin viata mea ea nu pleaca.