miercuri, 4 iunie 2008

Pentru ca nu e bine


Atunci cand inseli iubitul sau iubita, o faci de cele mai multe ori din simplul motiv ca vrei sa iti dovedesti ca poti si ca meriti mai mult decat ai... uiti! insa ca facand asta risti sa pierzi si ceea ce ai si ceea ce vrei sa ai... risti sa pierzi totul... ca mai apoi sa nu mai poti face nimic...

De cele mai multe ori cel care inseala crede ca ... "ea (sau el) nu o sa afle" ceea ce de fiecare data este doar o amagire a sine-lui, un motiv cautat pentru a te linisti cu tine... si tot de cele mai multe ori adevarul se va afla iar mustrarile tale de costiinta vor ramane pentru toata viata.

Cand scriu aceste randuri o fac din experianta si aceste randuri vor fi intelese cel mai bine de catre acei care iubesc cu adevarat si nu de cei care habar nu au ce e asta "iubirea".

Cel mai bine totusi cred ca voi fi inteles de catre cei care iubesc si totusi inseala... pe ei... vreau sa ii implor sa se opreasca, sa mearga la iubita sau iubit, sa se confeseze si sa isi dea seama ca ceea ce fac pur si simplu, ca si titlul acestui articol ... "nu e bine"...

Nu va riscati relatiile seriose, sau hai sa le zic asa... "sanatoase" bazate pe sentimente puternice... pentru niste aventuri ieftine, infantile, stupide. O data si o data o sa regretati asta enorm.

Niciun comentariu: